به گزارش روابط عمومی شهرک علمی تحقیقاتی، مهدی فردانی در خصوص برگزاری جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اظهار کرد: جشنواره شیخ بهایی که امسال با اولین جایزه ویژه مدیریت شهری همراه بود، اهمیت ویژهای برای مدیریت شهری دارد زیرا سیستم مدیریت شهری به این نتیجه رسیده که فن آفرینی یک انتخاب نیست بلکه الزامی برای ارتقا عملکرد و افزایش شفافیت است.
اثرگذاری بالای جشنواره شیخ بهایی در زیست بوم فناوری
وی افزود: جشنواره شیخ بهایی اثرگذاری بالایی در زیست بوم فناوری دارد. شرکتهای حاضر در این دوره از جشنواره صرف ایده و حضور در فضای نظری را نداشتند بلکه با پیشرفت نسبت به گذشته و با درک فضای اجرا و ارائه محصول، در جشنواره شرکت کردند و میتوان گفت از مرحله ایدههای ذهنی به راهکارهای عملیاتی سوق پیدا کردند. این یکی از بهترین نویدها برای تجاری سازی و عملیاتی سازی ایدههای فناورانه در راستای جهش عملکرد در حوزه مدیریت شهری است که امیدواریم رضایت شهروندان را در پی داشته باشد.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان در خصوص طرحهای حاضر در جشنواره شیخ بهایی با محوریت هوشمند سازی شهر تصریح کرد: وقتی دنیا در مسیر بهره برداری از حمکرانی مجازی است و ما در شهر و کشور در حال توسعه زیرساختها هستیم، قطعا راه بسیار زیادی برای رسیدن به میانگین حرکت دنیا داریم، اما اتفاقات خوبی در این حوزه در جریان است. امیدواریم جشنواره شیخ بهایی منجر به جهشهایی در این حوزه شود و راه ده ساله با این رویدادها یک ساله طی شود.
عزم جدی برای حمایت از هوشمندسازی شهری
فردانی گفت: ارائههای انجام شده در مرحله دوم جشنواره شیخ بهایی تجربههای مشابه در سطح جهان را بررسی کرده بود که یک اتفاق بسیار مثبت است، برای رسیدن به شهر هوشمند همت مدیریت شهری شامل ارگانهای آن و ظرفیتهای علمی در کنار چارچوبهای قانونی لازم است، مدیریت شهری به درک استفاده از هوشمندسازی رسیده و در این راستا با عزم جدی قدم برمیبردارد.
وی با تاکید بر نقش مهم شرکتهای دانش بنیان در روند هوشمند سازی کلانشهرها تصریح کرد: در کنار همت مدیریت شهری، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان لبه دوم قیچی است که ما به وسیله آن میتوانیم جهش بزرگ در راستای هوشمندسازی شهر را رقم بزنیم.
مدیریت شهری راهی جز پناه به فناوری ندارد
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با اشاره به ظرفیتهای جشنواره شیخ بهایی خاطرنشان کرد: تجربه و مسیر گذشته جشنواره شیخ بهایی، نتایج و پیامدهای دوره قبل و ظرفیت شرکتهای دانش بنیان که بعضا راه چندین ساله را در چند ماه طی میکنند، اصلی ترین دلایل حمایت مدیریت شهری از جشنواره شیخ بهایی بوده است؛ مدیریت شهری در هیچ کجای کشور راهی جز پناه به فناوری ندارد.
گفتنی است هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری توسط شهرک علمی و تحقیقاتی در مهمانسرای تاریخی عباسی اصفهان برگزار میشود.
«فناوریهای نوظهور و آیندهنگر»، «فناوریهای صنعتساز»، «رفع نیاز صنعت در دوران تحریم»، «صنایع نفت، گاز و پتروشیمی»، «محیط زیست، آلودگی هوا، آب و انرژی، مدیریت منابع آب»، «نیازهای صنعت دارو، مهندسی پزشکی»، «فناوریهای نرم، هویتساز و صنایع خلاق»، «زیست فناوری، نانو، کشاورزی و صنایع غذایی» و «صنایع IT، ICT و هوش مصنوعی» محورهای این دوره از جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی را تشکیل میدهد.
تعداد بازدید : ۶۱۴ تاریخ: 1402/02/19
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…